Смъртоносна~битка “2021” онлайн бг аудио » онлайн бг суб «

Kelly Khimberley
4 min readApr 23, 2021

--

В “Mortal Kombat” ММА боецът Коул Йънг, свикнал да бие пари, не знае за своето наследство — или защо императорът на Outworld Shang Tsung е изпратил най-добрия си войн, Sub-Zero, отвъден Cryomancer, да ловува Коул . Страхувайки се за безопасността на семейството си, Коул тръгва да търси Соня Блейд под ръководството на Джакс, майор на специалните сили, който носи същия странен дракон, с който е роден Коул. Скоро той се озовава в храма на лорд Рейдън, старейшина Бог и защитник на Земното царство, който предоставя убежище на онези, които носят знака. Тук Коул тренира с опитни воини Лиу Канг, Кунг Лао и измамник-наемник Кано, докато той се подготвя да застане с най-големите шампиони на Земята срещу враговете на Външния свят в битка с високи залози за Вселената.

Оценка: R (Някои груби справки | Език през цялото време | Силно кърваво насилие)
Жанр: Екшън, Фентъзи, Приключение
Оригинален език: Английски
Режисьор: Саймън Маккуоид
Продуцент: Джеймс Уан , Тод Гарнър
Сценарист: Грег Русо , Дейв Калахам
Дата на излизане (театри): 23 април 2021 г. Широк
Дата на издаване (стрийминг): 23 април 2021 г.
Времетраене: 1ч 50м
Производствено сътрудничество: Broken Road Productions, New Line Cinema, Atomic Monster, Warner Bros., NetherRealm Studios
Съотношение: Обхват (2.35: 1)

Филмът Mortal Kombat се фокусира върху състезанието между Sub Zero, известен още като Bi-Han и Scorpion, наричан още Hanzo Hasashi. Той започва да се предлага в седемнадесети век в Япония с убийството на роднинския кръг на Хасаши с помощта на Би-Хан и достатъчно бързо, бързо напред, за да актуализира какво с подобни на Raiden, Shang Tsung, Goro, Kabal, Mileena, Kano , Liu Kang, Kung Lao, Raiden, Jax Briggs, Nitara и Sonya Blade също правят поглед.
Както максималните любители на Mortal Kombat биха могли да знаят, филмът освен това има няколко сфери. Три отбелязани в този филм са Netherrealm (между другото, призивът на студиото, направило видеоигрите), наричани допълнително Hell, Earthrealm (в който са най-готините мъже) и Outworld (в който са злодеите). Едно царство може да надмогне всяко друго, след като победи най-добрите си воини в 10 поредни турнира, наричани Mortal Kombat. Оказва се, че Земното царство е едно поражение, далеч от нападение.

Има чисто ново попълнение в списъка с Коул Йънг (Луис Тан), бивш шампион по ММА, който сега се бори за лизинг с тайнствена татуировка на дракон, с която се роди. Рейдън му казва, че е потомък на кръвната линия на Хасаши, за която е предсказано, че ще предотврати поражението на Земното царство

Самият сюжет е съвсем ясен. След като Шан Цунг е запознат с историческото пророчество, предсказващо ролята на Коул Йънг, той освобождава воините си да убиват всички шампиони на Земното царство с татуировка на дракон. Йънг и неговият собствен кръг от роднини биват атакувани с помощта на Sub-Zero, като най-ефективно е да бъде спасен с помощта на Jax, който има разкъсани ръце с помощта на Sub-Zero.

Йънг проследява Соня по нареждане на Jax и е инструктиран от Mortal Kombat в допълнение към татуировката си с дракон. Те са атакувани с помощта на Reptile, който е убит с помощта на Kano, който е затворен в скривалището на Sonya. Те се придвижват до храма на Raiden, за да задоволят самия Бог на гръмотевиците в допълнение към Liu Kang, Kung Lao и Jax, който сега има механични ръце.

Shang Tsung атакува храма с Sub-Zero и Mileena, но са задържани далеч до щита на Raiden. Външните светове обаче задоволиха Кано да дефектира, позволявайки изцяло да атакува храма на Райдън. Това е резултат от смъртта на Нитара и Кунг Лао.

След като избягаха и се прегрупираха, воините на Земното царство притискат шампионите на Outworld в битки един в един. Liu Kang и Jax убиват Kabal и Reiko едновременно с Young, който убива Mileena, а Sonya — Kano. Sub-Zero изплува и примами Йънг да се бие с помощта на запазването на собствения си кръг от роднини като заложник. Райдън предлага на младите кървави кунаи, които след това принадлежат на Хасаши, които той използва в битката си с Sub-Zero, за да призове Scorpion и да победи Sub-Zero. Филмът завършва с традиционно продължение на стръв.

Mortal Kombat Ending дразни Джони Кейдж

Shang Tsung казва на Raiden, че ще бъде отново с флот по същото време, когато последният започне да се обижда да набира допълнителни воини за Земното царство. Mortal Kombat завършва с Коул Йънг, който се отказва от задачата си по ММА и лети до Холивуд, за да търси Джони Кейдж, предполагайки, че Кейдж може да бъде намерен в продължение.

Обяснени филми на Mortal Kombat Movie Arcanas

Според този филм всеки боец ​​иска да освободи това, което се нарича „аркана“, за да приложи уникални движения и умения, за които видеоигрите са признати. Арканът е уникално електричество, точно на тези, носещи драконовия знак като Коул Йънг.

Mortal Kombat Списък с фатални жертви

Според този наличен списък от Goggler това са смъртните случаи, които са стигнали до филма Mortal Kombat.

Kano’s Heart Rip
Драконът на Лиу Канг
Jax’s Head Clap
Kung Lao’s Hat Splitter
Shang Tsung’s Soul Steal
Поглъщателят на Mileena (Почти!)
Scorpion’s Toasty

Mortal Kombat Movie Special Moves List

Liu Kang’s Bicycle Kick
Dragon Fire на Liu Kang
Хвърляне на шапка на Кунг Лао
Sonya Blade’s Energy Rings
Jax’s Overhead Hammer Fist
Копието на Скорпион
Kano’s Eye Laser
Reptile’s Acid Spit
Reptile’s Invisibility
Mileena’s Teleport Drop
Reiko’s Spiked Club
Goro’s Ground Stomp
Kabal’s Raging Flash

Keyword : Онлайн бг аудио Пълни филми безплатно, Онлайн бг аудио, фильм онлайн, бг аудио целия филм, филм онлайн бг суб, Uptobox Bulgaria, заплахабг аудио целия филм, заплахафилм от света на филма, заплаха изтегляне българия hd филми.

--

--

Kelly Khimberley

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. It must be felt with the heart